Contact

Cine suntem?

Petreci zilnic 8-9 ore la birou dar femeia de servici nu-si face treaba? Detii un spatiu comercial si vrei ca magazinul tau sa straluceasca de curatenie? Iti place sa locuiesti intr-o casa curata dar nu ai timp sa faci curat? Noi suntem solutia!

Iti oferim servicii complete si profesionale de curățenie generală și/sau de întreținere a birourilor, spațiilor comerciale, salilor de evenimente si petreceri, cabinetelor, institutiilor, showroom-urilor, precum si spatiilor rezidentiale.

Am pornit afacerea in anul 2012 si suntem foarte mandri de rezultatele noastre. Suntem o echipa tanara, dinamica si dam dovada de profesionalism.
Folosim produse și echipamente profesionale pentru curățenie, suntem eficienti, discreti, atenti la detalii si practicam prețuri accesibile.

De ce Geramo?

Alege-ne pe pe noi pentru ca: facem curat mai bine ca tine!
Avand 5 ani de experienta pe piata serviciilor de curatenie din Romania, am invatat sa fim experti in curatare si igienizare si sa folosim la maxim resursele materiale pe care le-am selectat din ce in ce mai bine. In activitatea nostra folosim produse de curatat adaptate fiecarei suprafete de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma uscata, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete si alte suprafete.

Selecteaza serviciul dorit (camp obligatoriu)


 • Connector.

  Flexibilitate

  In functie de programul tau, ne adaptam si programul nostru. Dimineata sau seara, in timpul saptamanii sau in week-end, suntem aici pentru tine.

 • Connector.

  Rapiditate

  Iti respectam programarile si terminam curatenia in cel mai scurt timp.

 • Connector.

  Solutii 100% ecologice

  Avem grija de lucrurile tale si de mediul inconjurator. Sanatatea si curatenia sunt prioritatea noastra.

 • Connector.

  Echipamente performante

  Folosim echipamente profesionale cu filtrare HEPA, precum Kirby, Karcher sau Ghibli, pentru a indeparta alergenii. In plus, cu ajutorul solutiilor profesionale 100% ecologice de tip NCH, Kiehl, Buzil, Unger si Berss New Solution curatam si dezinfectam, omorand peste 99% dintre germeni.

 • Connector.

  Seriozitate

  Suntem seriosi, ne respectam clientii si depunem toate eforturile pentru o colaborare de lunga durata, in care ambele parti ale contractului, sa fie multumite.

Detalii de contact si orar


Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
– Cu stima,
Echipa Geramo

Orar de lucru


Luni – Vineri 08:00 – 22:00

Sambata 10:00 – 18:00

Duminica 10:00 – 16:00


Contact


Adresastr. Cazanului nr. 15

Telefon(+4)0722.296.851 / (+4)0765.563.692

Email contact@geramo.ro